Soliga Cabo San Lucas

Soliga Cabo San Lucas är en liten mexikansk stad i sydspetsen av Kalifornien. Har man vägarna förbi Los Angeles  eller San Diego i Kalifornien i USA kan man slå till på ett besök längst ner på Kaliforniahalvön, till turistorten Cabo San Lucas.

Cabo

Cabo ligger två timmar bort med flyg från LA och bjuder på betydligt skönare klimat än i Kalifornien under vintertid. De flesta turisterna i Cabo kommer från USA, framförallt från Kalifornien. Över julhelgerna är det mellan 18-28 grader i luften, vattnet må vara kallare eftersom det är Stilla Havet men hotellens pooler brukar ha behaglig temperatur.

I lilla orten Cabo San Lucas kan man välja att bo längs citystranden Medano Beach eller nära marinan eller på bakgatorna. Samhället är lugnt och tryggt, så det är inga problem att bo ett par gator upp från stranden. Det kan underlätta att ta hjälp av diverse sajter på nätet för att välja boende.

Packa solkrämen och slå dig ner på Medano beach under heta dagar, två Corona för priset av en under hela dagen och kvällen!

Reseguide-Cabo

Reseguide Cabo San Lucas hos TravelGrip.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s